vrijdag, oktober 17, 2008

Mooie nieuwe bril

Vanmorgen zijn we ouderwets de stad ingeweest. Nou ja stad, officieel wel natuurlijk, maar het voelt als een dorp. De taal op straat klinkt ook dorps, de afstanden zijn dorps, het winkeaanbod is groot dorps. En parkeren is niet eens gratis. Stad dus.

De mooie nieuwe bril is klaar, dus die moest worden opgehaald. Hij is inderdaad mooi, een tikkie guitig, heel klein en warm van kleur. Van het merk Umberto, van die sportverslaggever inderdaad. Die heeft een mooie lijn hele fijne brillen, en vooral deze stond direct goed. Nu maar hopen dat hij ook goed zit, dat komt zo nauw bij brillen

Verder was de koffie in de aanbieding, dus maar even wat zakken gehaald. Gezien de tijd van het jaar was het tijd voor dozen en dozen vol tissues, dus ook daar maar even 3 grote dozen van meegenomen. Tijdens de jacht naar stempelkussens vonden we kerstkaarten (hele erge) en 2 mooie overhemden. Donker met een streepje, dan zit het altijd goed. Echtgenoot wil GEEN ruitjes, herhaal GEEN ruitjes. De herhaling van het kakkers ruitjespatroon uit de jaren 80 in truien en sokken is dus ook niet aan hem besteed. Nou vond ik het toen al niet mooi, dus hij heeft mazzel. Hij hoeft niet.

Nu zijn we bezig met de laatste restjes grote schoonmaak. En met het leegeten van de koelkast. Dat gaat niet lukken trouwens, er blijft andijvie over. Iets te enthousiast ingekocht. De pompoen blijft nog wel even goed. De vleeswaren moeten maar op, dat kan ook nog wel. We eten nog wel een aantal keren brood thuis, maar warm blijft beperkt tot 1 maaltijd tot volgende week donderdag.

Elke dag buiten de deur eten is niet goed voor je portemonnee, maar het is wel leuk. Echt vakantie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier uw bericht achter, maar hou het vrolijk.