zaterdag, september 13, 2008

Nieuw adres huispagina

Planet internet wordt langzamerhand opgegeten door KPN. Jammer, want de service is geminimaliseerd nu. Planet was goed, zeker de helpdesk. De KPN heeft uitsluitend huppelkutjes in dienst die niet mogen doorverbinden, niets weten en eigenlijk niet goed kunnen verwoorden wat je graag wilt. Of wat je klacht is.

Zo is onze telefoonlijn al een tijd zo slecht dat we een nieuw toestel hebben moeten aanschaffen om overhoofd nog te kunnen bellen. Lastig, als je gebeld wordt en om de 10 minuten valt de lijn uit. Of dat je zelf niet kunt bellen. Nu hebben we alleen nog storing en ruis om de paar minuten, en alleen af en toe vervalt de verbinding. Leve KPN.

Ruim een maand geleden is ook internet qua naam overgenomen. Het heet nu kpnplanet, of mijnkpn. Ter onderscheid van de oude klanten, voor hen heet het gewoon kpn. Ook onze homepage is omgedoopt. Ik heb na weken zoeken eindelijk een adres gevonden waaronder de pagina weer zichtbaar is. NIET de verandering die per brief, e-mail en op de homepage van planet aangegeven staat. Dat zou ook een wonder zijn, want alledrie gaven ze een andere oplossing voor het terugvinden van de eigen bestanden.

Het belangrijkst is dat ik de bestanden toch teruggevonden heb. Ze staan weer onder de link "eigen pagina" rechts. En ik zet er zometeen wat foto's op van de wandeling van vandaag. Hmm, zou je van een heksenboleet poeder kunnen maken à la anthrax?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier uw bericht achter, maar hou het vrolijk.