zaterdag, november 29, 2008

De kogel is door de kerk

De kogel is door de kerk, de reis is geboekt, de reisverzekering uitgebreid. Wij gaan naar Zuid-Afrika en Namibië! Pfoe he. Zomaar op een gure herfstdag eind november boek je dan even een reis. Met brandstoftoeslag (bijna duurder dan het ticket), een rondreis per safaritruck (max iets van 20 pers.) en de meeste maaltijden inclusief. rondreis-namibie-experience Een prachtige rondreis vanuit Kaapstad, rond door Namibie en dan vanaf Windhoek met allerlei transfers weer naar huis.


WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOW!


Het voelt opgewonden, goed, luxe, duur, mooi, onvoorstelbaar en een ongeloofelijk eind weg. Wat een idee, naar Namibië. Door 4 nationale parken (1 in Zuid-Afrika), door bergen en bij een wijnboer langs, langs de kust en wild kijken in de parken. Het lijkt me zo fijn.
Heel luxe is de reis niet. Gelukkig niet. Lekker in 2-persoonslodges met een douche of bad en wc (ongekende luxe, ik verwacht niet eens dat je elke avond kunt douchen) 1 nacht bij de hete bronnen, 1 dag lekker luieren aan zee. Geen gold-tour met alleen maar luxe drankjes en petunia's in grasveldjes. Nee lekker normaal, met een internationaal reisgezelschap en een engelstalige gids.

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!


16 dagen Afrika, nou ja, 12 want lang reizen. Op maandag in het vliegtuig, dinsdag acclimatiseren in Kaapstad, woensdag op pad. Terug ook meer dan een nacht in het vliegtuig en daar zie ik wel tegen op maar het kan me ook niet schelen. Afrika, woestijn, San-tekeningen, traditionele stammen, oceaan en de grote 5 wilde dieren. Dat is toch de moeite waard, dat zijn herrinneringen waar je je leven lang op kunt terugkijken. De glimlach is al nauwelijks meer van mijn gezicht te poetsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier uw bericht achter, maar hou het vrolijk.